Schoonmaak diensten

Professionele glazenwassersdiensten,

Bent u op zoek naar professionele glazenwassersdiensten voor uw restaurant, winkel, kantoor of woning? Bij RIFA zorgen onze experts voor een streeploos resultaat wat uw pand een verzorgde uitstraling geeft.

We bieden zowel traditionele glazenwassersmethoden als het innovatieve telewash systeem. Het telewash systeem, ook wel bekend als het tuckerpole systeem, maakt het mogelijk om ramen tot een hoogte van 13,5 meter veilig vanaf de grond te wassen, zonder de noodzaak van een hoogwerker. Dit zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar ook voor een efficiëntere reiniging.

Wij adviseren u graag over de beste aanpak voor uw pand en bepalen de frequentie van de werkzaamheden. We bieden onze diensten aan in diverse steden, waaronder Amsterdam, Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Alphen a/d Rijn, Hoofddorp, Utrecht en Amersfoort.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of weten hoe we te werk gaan? Neem gerust contact met ons op. Onze professionele glazenwassers staan klaar om uw pand weer te laten stralen.